Specialitásunk, az élelmiszeripar – ezen belül is húsipar – ahol több éves tapasztalatunk van informatikai rendszer fejlesztésében. Rendszerünkben integrálni tudunk vonalkód nyomtatókat, vonalkód olvasókat, elektronikus mérlegeket.

Szoftver menük példa.

A rendszer funkcióinak/menüpontjainak száma a teljes verziónál kb. 100, itt csak néhány érdekesebb funkciót szeretnénk bemutatni röviden.

Termelés:

Normák, receptúrák nyilvántartása.
Gyártás utalványozás.

Termelés számbavétele, sarzsok nyomon követése a raktározással integrálva. A rendszer támogatja elektronikus mérlegek, címkenyomtatók, vonalkód olvasók integrálását.

A tételek nyomon követése alapján egy adott fél/késztermék tételnél visszakövethetőek a beépülő anyagok, valamint az is, hogy az adott tétel hová került felhasználásra, érékesítésre.

Raktározás:

A szokásos raktározási funkciókon túl lehetőség van tárhelyes nyilvántartásra és/vagy egyedi, vonalkóddal azonosított tétetlek nyomon követésére.

Mozaix tárhelyes raktározás.

Értékesítés:

Ármegállapodások, engedmények teljeskörű kezelése. Az árelemeket azok érvényességi időszakával kell felvenni a rendszerben, így lehetőség van a jövőbeni árak rögzítésére is, amelyek a megfelelő időszakban alkalmazásra is kerülnek. Árkezelés történhet tetszőleges pénznemben!

A partner törzsben beállítható, hogy az adott üzletbe mely napokon szállítunk, eltérő nap esetén figyelmeztetés. A rendszer támogatja a rendelés rögzítőit, hogy akciós termékeket ajánljanak a vevőknek, tájékoztassák az aktuális árakról.

Megrendelések fogadása elektronikus formában EDI rendszeren keresztül is.

Számlázás tetszőleges pénznemben, partnerenként beállítható számla és szállítólevél formátum.

A beépített lekérdezések segítségével részletes elemzések készíthetőek az értékesítésről, a kimutatások készülhetnek képernyőre, nyomtatóra, Excel formátumban, és különböző fájlformátumokban (pdf, html, word) is.

A rendszer teljes kiépítésekor lehetőség van arra is, hogy Excel-ből definiáljunk, és hajtsunk végre lekérdezéseket (OLAP lekérdezések). OLAP-os lekérdezésnél “lefúrhatunk” a részletek felé.

mozaix_ertekesitesi_rendszer_bemutatasa